Inspiráló környezet kis- és nagyvállal- kozásoknak is

Inspiráló környezet kis- és nagyvállalkozásoknak is

2020. 06. 16.

Júniusban elkezdődik a Dryvit Profi Kft. új, nagyszabású beruházása, a D-Loft Irodaház kialakítása, amely a Magyar Gördülőcsapágy Művek régi gyárépületében kel majd életre, több mint 40 000 m2-es bérelhető területtel.

Elképzelésünk szerint a D-Loft Irodaházban szeretnénk az épület indusztriális hangulatát megtartani a hatalmas osztatlan tereknek, a nagyméretű ablakoknak, a látszó gépészeti elemeknek és beton felületeknek köszönhetően, ugyanakkor a 21. század igényeinek megfelelve mindezt egy modern, minőségi anyagokkal felújított belső térrel emelnénk magasabb szintre.

A szabad térfelhasználás lehetőséget ad arra, hogy az irodaházban az akár néhány fős, helyi vállalkozásoktól kezdve a nagy létszámú, multinacionális cégekig, bárkinek ki tudjuk alakítani a számára legmegfelelőbb irodát. Célunk, hogy egy olyan irodaházat hozzunk létre, ahol a különböző cégek inspiráló és szakmailag diverz környezetben dolgozhatnak, biztosítva számukra egy csatornát az együttműködéshez és a további célok eléréséhez.

Több multinacionális nagyvállalat is jelezte már helyigényét a D-Loft Irodaházba, melléjük szeretnénk meginvitálni a debreceni kisvállalkozásokat, egyéni vállalkozókat. Egy olyan környezetet teremtünk, ahol például könyvelő irodák, informatikai cégek, szabadúszó fejlesztők, programozók, designerek, start upok, de akár ügyvédi irodák, vagy tanácsadó cégek a Szilícium-völgy effektushoz hasonlóan a tudás korlátlan áramoltatása révén a saját tevékenységükön túl hatással lehetnek egymásra is. Tehetik mindezt olyan nagyvállalkozások mellett, akik potenciális nyugat-európai kapcsolatokkal is rendelkeznek.

Az első ütem építési munkálatai júniusban kezdődnek és 2021 második negyedében készülnek el. Ez több mint 10.000 m2 irodaterületet, egy rendezvényközpontot, éttermet, edzőtermet, és egy magas technológiai háttérrel rendelkező adatközpont kialakítását foglalja majd magába.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre,

A feliratkozásommal önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a DP Leasing Kft. a fenti e-mail címemre hírlevelet, eDM-et, más reklámot, megkeresést, ajánlatot küldjön.

A megadott adataimnak a DP Leasing Kft. által, az adatkezelési tájékoztatóban írtak szerint történő kezeléséhez önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok. Az itt elérhető adatkezelési tájékoztatót megismertem, és elfogadom

A leiratkozás és a hozzájárulásom visszavonása az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint történik.

Krizsán Gábor

DP Global Service Kft.

Bérbeadási és üzemeltetési igazgató


Bana Kristóf

DP Leasing Kft.

Ügyvezető


A DP Global Service Kft. és a DP Leasing Kft. a Dryvit Profi Kft. mellett a DP cégcsoport tagjai.

Írjon nekünk!

Kérésével / kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Építkezés kezdete: 2020 második negyedév
Tervező: Tisza Építész Műterem Kft., Tisza András
Beruházó: Dryvit Profi Kft.
Generál Kivitelező: Dryvit Profi Kft.