Miért érdemes Loft irodaházat választani?

2020. 06. 19.

Az eredetileg Amerikában elterjedt irodaforma az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. A loft irodák nagyméretű, nyitott terekkel rendelkező közösségi irodaházak, melyekben bárki megtalálhatja a helyét.

Számos előnyökkel rendelkezik a hagyományos típusú irodákkal szemben. Többek között kulcsrakész, flexibilis kialakításuknak köszönhetően nem kell sokat bajlódni a belső terek kialakításával, személyre szabásával, ami a legtöbb vállalkozó számára kardinális kérdés lehet.

De lássuk mik is a jellemzői ennek az irodának:

Multifunkcionális, közös terek

Az elkülönített tárgyaló irodák mellett a sokoldalúan kialakított közösségi terek is kulcsfontosságú szerepet kapnak. Konyhák, pihenő sarkok, zöld terek biztosítják a relaxációs idő optimális kihasználását.

Kulcsrakész kialakítás

Azonnal birtokba vehető, kulcsrakész irodák rendkívül megkönnyítik a vállalkozók dolgát.

Megvilágított terek

A hagyományos irodahelyiséggel ellentétben a loft irodaterületek nem fehér falakat és fülkés sorokat foglalnak magukba, hanem a tágas tereket, a szerkezet mögött meghúzódó építészeti elemeket mutatják meg. Nem ritka, hogy központi elemként használnak fel téglafalakat, gerendákat, csatornákat és akár a szarufákat is.

Tágas belső terek

A loft iroda területei általában nyitottak és rendkívül hatalmasak. Belső falaik hiányoznak, vagy éppen abszolút minimálisan használatosak, hogy a lehető legnagyobb szabadságot adják.

Hatalmas ablakok

Az épületet általában óriási ablakok jellemzik. A padlótól a mennyezetig érő ablakok a nyitott és szellős belsővel kombinálva sok természetes fényt adnak, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a helyiségek még tágasabbnak mutatkozzanak.

A Loft irodaház előnyei:

A különleges légkört teremtő esztétikán kívül az irodahelyiségek előnyei közé tartoznak számos olyan jellemzők is, amelyek a különféle igényekkel rendelkező vállalatok számára is megfelelnek.

  • Megfizethető irodahelyiség
  • Ügyféligény szerinti, flexibilis kialakítás
  • A freelancerek, home office-ban dolgozók számára segítik az ügyfelekkel való kapcsolattartást.
  • A kreatív munkát végzők számára sokkal nagyobb produktivitást biztosít a nyitott terű, indusztriális hangulatú irodaház.
  • Az egyedi területen tevékenykedő vállalatok megítélését, elismertségét növelheti
  • A környezettudatos üzemeltetés a zöld szemléletű cégek számára rendkívül kedvező
  • Kulcsrakész kialakítás
  • Nagyméretű, aktív zöldfelület a parkban
  • Hatékony terület-kihasználás

Iratkozzon fel a hírlevelünkre,

A feliratkozásommal önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a DP Leasing Kft. a fenti e-mail címemre hírlevelet, eDM-et, más reklámot, megkeresést, ajánlatot küldjön.

A megadott adataimnak a DP Leasing Kft. által, az adatkezelési tájékoztatóban írtak szerint történő kezeléséhez önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok. Az itt elérhető adatkezelési tájékoztatót megismertem, és elfogadom

A leiratkozás és a hozzájárulásom visszavonása az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint történik.

Krizsán Gábor

DP Global Service Kft.

Bérbeadási és üzemeltetési igazgató


Bana Kristóf

DP Leasing Kft.

Ügyvezető


A DP Global Service Kft. és a DP Leasing Kft. a Dryvit Profi Kft. mellett a DP cégcsoport tagjai.

Írjon nekünk!

Kérésével / kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Építkezés kezdete: 2020 második negyedév
Tervező: Tisza Építész Műterem Kft., Tisza András
Beruházó: Dryvit Profi Kft.
Generál Kivitelező: Dryvit Profi Kft.